Sunday, September 18, 2011

Fasha Sanda tidak akan lelong seluar dalam

PETALING JAYA: Barisan artis-artis popular tanah air akan berhimpun untuk melelong barangan peribadi masing-masing bagi membantu Amir Shah Osman, 54, iaitu suami kepada wartawan hiburan Harian Metro, RamlahZainal yang menghidap penyakit hati.

Amir Shah memerlukan peruntukan kewangan lebih RM100,00 bagi tujuan pemindahan hati yang perlu dilakukan di India dalam waktu terdekat.

Majlis yang berkonsepkan “berhibur sambil beramal” itu akan diadakan di ruang legar syarikat akhbar New Straits Times Press (M) Bhd, (NSTP) Jalan Riong, Bangsar, dekat sini bermula pukul 12 tengah hari sehingga 7 malam, pada Sabtu.

Antara artis yang dijangka hadir untuk acara itu ialah Intan Ladyana, Shaheizy Sam, Fasha Sandha, Alyah, Yana Shamsudin, Eja dan Fahrin Ahmad. (mStar)

2 comments:

 1. Salam MR..kenapalah they all tak ajak kita blogger2 gak?

  Kalau pasal pakaian lama2 yang masih bagus, kita semua tentu banyak simpan dalam gobok kan?

  Artist2 jer they all ajak?
  MR anjurkan lah..:DDDD

  ReplyDelete
 2. perhh...tajuk maut,apa pon semoga mereka dapat mengumpul sebanyak mana yg bolehhhh...tapi kalau betul pon dia nak lelong,bagus gak..tentu ran=mai yg nak offer harga tinggi...hehehhehe

  ReplyDelete

Bloggers adalah mereka yang digolongkan berakal, waras, bijak dan berilmu serta dikira mempunyai peradaban yang tinggi. Elak dari bahasa-bahasa lucah atau yang tidak bersopan.
Sesungguhnya yang ampunya blog tidak akan bersubahat, bertanggung jawab dan menafikan segala bahan-bahan tersebut.