Sunday, August 17, 2014

BOGELDi Pulau Pinang baru-baru ini sekumpulan ‘nature lovers’ dari group 'SgNudClub' yang ditubuhkan pada 2006 telah menganjurkan Pesta Sukan Bogel 2014 “Penang Nude Sports Games 2014” di pantai Pantai Teluk Kampi, Teluk Bahang
Sehingga kini pihak berkuasa sedang memburu seorang demi seorang peserta sukan itu untuk disiasat mengapa mereka tidak malu berbogel.
Video berdurasi lima minit itu menampilkan aktiviti pantai di antaranya melukis badan, lari berganti-ganti dan berjalan seperti ketam. 
Kumpulan ini ingin membawa mesej bahawa kini kebebasan mutlak telah tercapai di Pulau Pinang khasnya di bawah pemerintahan DAP. Mungkin mereka juga terlalu yakin di PP tidak ada agama atau pihak berkuasa yang dapat menyekat kebesasan mereka.
Apapun rakyat di negara ini bernasib baik kerana media sosial berjaya menyelamatkan akhlak yang buruk kumpulan ini dan disekat awal. Jika tidak ia akan menular menjadi acara tahunan, Pesta Sukan Bogel Pulau Pinang 2015, 2016, 2017 dan seterusnya sehingga menjelang PRU ke 14.
Di Selangor pula baru kini MB nya Khalid Ibrahim percaya dan tidak syak lagi bahawa idolanya memang benar bertelanjang seperti di dalam video yang didedahkan oleh Datuk T.
Di Kedah pula ranjang yang berharga RM16,000 belum tentu menjamin nyenyaknya tidur dan indahnya mimpi seorang yang bernama wakil rakyat.

No comments:

Post a Comment

Bloggers adalah mereka yang digolongkan berakal, waras, bijak dan berilmu serta dikira mempunyai peradaban yang tinggi. Elak dari bahasa-bahasa lucah atau yang tidak bersopan.
Sesungguhnya yang ampunya blog tidak akan bersubahat, bertanggung jawab dan menafikan segala bahan-bahan tersebut.