Sunday, August 9, 2015

NAJIB SEPERTI HIDUNG TAK MANCUNG PIPI TERSORONG-SORONG

Menurut Ketua Umno Bahagian Pasir Gudang, Johor, Datuk Seri Khaled Nordin bahawa mereka tidak menjemput Najib merasmikan mesyuarat agung bahagian mereka tetapi Najib yang meminta untuk merasmikan mesyuarat tersebut.
Kini jelas lagi bersuluh bahawa Presiden Parti UMNO Najib Razak bergerak seperti mayat hidup. Hanya kelonsong badan yang kosong tanpa ada roh sokongan dari UMNO akar umbi lagi. 
Dan menurut kajian rakan-rakan non-partisan ramai lagi ahli-ahli UMNO sudah hilang respek kepada Najib dan yang ada di sekeliling beliau hanyalah balaci-balaci oportunis mencari makan kalau-kalau ada peluang emas tercicir dari guni RM2.6 billion hasil derma.
Apa lagi Najib mahu? Nasib baik menjadi pemimpin di kalangan orang-orang Melayu yang beradap. Kalau jadi kepala lanun memimpin di kalangan lanun entah lama berlaku pemberontakan.

6 comments:

 1. Memang sudah ramai yang menyampah dan meluat kat Najib ni. Aku sendiri dah tak sanggup nak tengok muka dia, boleh muntah dibuatnya. Nak cover kesalahan diri sendiri asyik menyalahkan pentadbiran yang lepas terutamanya pentadbiran Tun M. Kalau sendiri dah buat silap tu mengaku je lah, ni tidak, kejap cakap macam ni kejap lagi kata yang lain pulak, macam dah mabuk todi nampakdi ni.....memang sial

  ReplyDelete
 2. DSN dah jadi zombi kpg pisang

  ReplyDelete
 3. Terbaik mummy....ringkas tetapi penuh makna'teruskan mummy.

  ReplyDelete
 4. Anon 10:31...ringgit Msia dah pun jadi macam duit cap pokok pisang time Jepun dulu. Najis Menteri Kewangan terbaik dunia kerana lebih yakin dgn Rosmelda Marakus dari Gabenor Bank Negara. TS Zetty.

  ReplyDelete
 5. Tulisan Mummy sangat baik dan tepat. Kita semua mestilah terus berdoa supaya Najib cepat disingkirkan. Dan Mummy mestilah menulis lebih kerap lagi.

  ReplyDelete

Bloggers adalah mereka yang digolongkan berakal, waras, bijak dan berilmu serta dikira mempunyai peradaban yang tinggi. Elak dari bahasa-bahasa lucah atau yang tidak bersopan.
Sesungguhnya yang ampunya blog tidak akan bersubahat, bertanggung jawab dan menafikan segala bahan-bahan tersebut.